Waar te vinden

Landgoed Stoutenburg

Kom je met de auto? Vul dan “Stoutenburgerlaan, Leusden” of postcode 3835 PB in het navigatiesysteem. De kans bestaat dat je anders in Hoevelaken terecht komt waar ook een Stoutenburgerlaan is.

Vanuit Richting Utrecht: neem op de A 28 afslag 7 (“Leusden”) en volg de borden Stoutenburg. In Stoutenburg op T-kruising ga je rechtsaf richting Barneveld. Na 600 meter sla je linksaf richting Hoevelaken. Dit is de Stoutenburgerlaan. Na 500 meter zie je aan je rechterhand Kasteel Stoutenburg.

Vanuit andere richtingen; neem op de A 28/E 30(Zwolle -Utrecht) de afslag 8 “Amersfoort/Hoevelaken”. Ga met het verkeer mee richting Achterveld en sla drie keer rechtsaf (Wiekenweg, Schakelaar, Hogeweg). Vervolg bij het chauffeurscafé de weg mee naar links (Barneveldseweg) naar Stoutenburg/Achterveld. Door Stoutenburg heen, na 700 meter links de Stoutenburgerlaan in. Na vijfhonderd meter vind je aan je rechterhand Kasteel Stoutenberg.

En dan?

Bij aankomst op het terrein van het kasteel kunt je je auto parkeren op de algemene parkeerplaats. Als je dan links achteraan de parkeerplaats het bruggetje oversteekt en via het pad rechts langs het kasteel loopt, vind je de plaats van de ceremonie. Na zo’n 100 meter ziet je de houtblokken aan je linkerhand.

Reacties zijn gesloten.